Скандалната актриса и водеща фигура на движението #MeToo Азия Ардженто бе уволнена

...
Скандалната актриса и водеща фигура на движението #MeToo Азия Ардженто бе уволнена
Коментари Харесай

Наказана: След секс извращенията ѝ с юноша върла активистка на #MeToo бе изхвърлена от X-factor

Скандалната актриса и водеща фигура на движението #MeToo Азия Ардженто бе уволнена от шоуто X-factor Italy, в което се изявяваше като арбитър. Звездата загуби мястото си в музикалното шоу след обвиняванията в съблазняване на малолетен артист, оповестява Hollywood Reporter, базирайки се на свои източници.

По-рано The New York Times, базирайки се на документи от съда, заяви, че Ардженто е правила секс с малолетен собствен сътрудник, а по-късно му е платила 380 000 $, с цел да си трае.

Изобличена! Гола СНИМКА на активистката от #MeToo Азия Ардженто демонстрира по какъв начин е съблазнила 17-годишния младеж

„ Азия Ардженто към този момент не е измежду съдиите в шоуто X-factor Italy ", написа Hollywood Reporter.

По данни на изданието, феновете ще могат да я видят като жури в първите седем епизода от сезона, които са били снимани по-рано това лято, само че в фотосите, които ще започват на 25 октомври, мястото й ще бъде заето от различен човек, чието име ще стане ясно на 5 септември на конференция в Милано.

Припомняме, че абсурдът към актрисата се развихри с цялостна мощ, откакто сътрудника й Джими Бенет заяви, че през 2013 година тя го е съблазнила в хотелска стая в Калифорния. По това време звездата е на 17 години, а Ардженто – на 37. Адвокатите на Бенет настояват, че с дейностите си актрисата е травмирала младежа, основала е опасност за психическото му здраве и е попречила на работата му.

Ардженто, от своя страна, отхвърля да е имала полова връзка с малолетния артист.

През 2017 година Азия Ардженто бе една от първите, които упрекна известния кино продуцент Харви Уейнстейн в обезчестяване, полагайки началото на вълна от аналогични тъжби в областта на шоу бизнеса и политиката. Но, както оповестяват медиите, единствено няколко месеца след обвиняванията, които насочва по адрес на Уейнстейн, Ардженто се съгласява да заплати 380 000 $, с цел да удовлетвори претенциите на Бенет.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР